Serena si užívá společenského života. S kým si vyrazila tentokrát?

- Jan Havlovic

Serena Williamsová předčasně ukončila letošní sezonu, aby doléčila své šrámy a odpočinula si krátce od tenisu. Bývalá světová jednička si v tomto mezidobí užívá společenského života, na který během nabitého tenisového programu nemá příliš času.

Před nedávnem si bývalá světová jednička střihla krátký tanec na pódiu při koncertu své kamarádky Beyoncé. Serena zvolila odvážné šaty a od fanoušků se na Metlife Stadium v New Jersey dočkala obrovského aplausu. Během pátečního večera si vyrazila s partou kamarádek do víru rušného New Yorku. 

Aktuální světová dvojka, která chystá svůj návrat na dvorce na začátku příštího roku na turnaji v Aucklandu, byla zachycena fotografy ve společnosti zpěvačky Taylor Swift, herečky Dakoty Johnsonové, Zoë Kravitzové a dalších. Držitelka dvaceti dvou grandslamových titulů opět potvrdila, že je mezi celebritami velmi oblíbená. Zanedlouho by se měla americká tenistka zapojit do přípravy na příští sezonu, během které se bude pokoušet dostat zpět na trůn ženského tenisu. 

 

my own beat

Fotka zveřejněná uživatelem Serena Williams (@serenawilliams),Říj 14, 2016 v 12:48 PDT

 

Babesplosion ⚡️

Fotka zveřejněná uživatelem Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse),Říj 14, 2016 v 3:40 PDT