WTA

Skvělá zpráva! Turnaj WTA v Ostravě dostane výjimku

- Redakce

Turnaj WTA v Ostravě se uskuteční podle původního plánu. Ačkoliv jsou na území České republiky do 25. října pozastaveny veškeré sportovní akce, J&T Banka Ostrava Open 2020 bude mít na tuto událost udělenou výjimku od hlavní hygieničky Jarmily Rážové.

Vzhledem k narůstajícímu výskytu nákazy koronavirem bylo v České republice od pondělí na 14 dní přerušeno veškeré sportovní dění, na které se doposud nevztahovaly žádné výjimky.

Během středečního odpoledne však byly uděleny. Jedna z nich se pod záštitou významné mezistátní sportovní akce bude týkat právě blížícího se turnaje WTA kategorie Premier v Ostravě, což hlavní hygienička Jarmila Rážová posvětila po jednání s předsedou Národní sportovní agentury Milanem Hniličkou. 

Na turnaji, který se uskuteční od 17. do 25. října, se představí nejlepší Češky současnosti Karolína Plíšková, Petra Kvitová, Markéta Vondroušová a Karolína Muchová. Ze zahraničních hvězd přijede Elina Svitolinová nebo Viktoria Azarenková.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

❕TURNAJ DOSTAL ZELENOU❕ Turnaj J&T Banka Ostrava Open plánovaný na termín od 17. do 25. října, se uskuteční navzdory mimořádným opatřením, které byly vyhlášeny pro území České republiky. Turnaj obdržel speciální výjimku, která je udělována mezinárodním sportovním akcím. V Ostravar aréně se ale bude hrát bez přítomnosti publika. Celý turnaj však bude vysílat @sport_ct a @o2tvsportcz. . . . ❕EXEMPTION APPROVED ❕ The J&T Banka Ostrava Open planned for the period from 17th to 25th October will take place despite the extraordinary restrictions that have been announced in the Czech Republic. The tournament received a special exemption, which is granted to international sports events. In the Ostravar arena, however, it will be played without the presence of spectators. #jtbankaostravaopen #ostrava #wta #ittakescourage #ceskytenis

Příspěvek sdílený J&T Banka Ostrava Open (@jtbankaostravaopen),Říj 14, 2020 v 8:12 PDT