Nesnáší mě, neměla jsem to dělat, říká Bouchardová o rande. A chystá film

- Jakub Slunečko

Slavné twitterové rande tenistky Genie Bouchardové s fanouškem Johnem Goehrkem má nepříjemnou dohru. „Způsobilo nám to oběma v osobním životě spoustu problémů, všechny jeho přítelkyně mě nesnáší,“ říká dnes Bouchardová. Jedno pozitivum se však přesto najde – o celém twitterovém „románku“ z roku 2017 se totiž v Americe chystá film.

Ten příběh asi znáte – Bouchardová se v roce 2017 vsadila s jedním ze svých fanoušků na Twitteru o výsledek Super Bowlu. Protože sázku prohrála, musela nakonec s Johnem Goehrkem vyrazit na rande. Dvojice se ještě několikrát setkala a celý příběh měl obrovskou mediální pozornost.

Zdá se to až neuvěřitelné, ale teď má být celé slavné twitterové rande i zfilmováno. „Dokonce už je hotový i scénář, který koupila americká stanice 20th Century Fox,“ potvrdila Bouchardová v podcastu pro web Tennis.com. Sama tenistka by se měla podílet na výrobě filmu v produkční části.

„Nemůžu uvěřit, že se opravdu bude točit film o mně, teď už můžu umřít,“ vtipkovala kanadská tenistka, která momentálně hraje v Praze na WTA turnaji Prague Open. Na akci postoupila už do čtvrtfinále.

Jinak ale na své rande s fanouškem nevzpomíná v nejlepším. Což o to, s Johnem Goehrkem zůstali přáteli, avšak pro osobní život obou aktérů nebyla celá romance nejšťastnější.

„Všechny jeho holky mě doslova nesnáší a žárlí na mě. John mi už občas ani neodepisuje. Ale nechápu to, vždyť se vidíme tak jednou za rok,“ řekla Bouchardová.

A přiznala, že trable si užila i sama: „Když jsem měla přítele, způsobilo to problémy. Vidíte všude články o tom, jak spolu chodíte na rande, není divu, že pak ti kolem nás žárlí. Byli jsme navzájem pohromou pro naše osobní životy.“

Bouchardová zpětně svého tweetu a následného rande s fanouškem lituje. Ale film o jejich příběhu bude pro ni dobrou náplastí.