Halepová dorazila do Česka! V Praze již trénují i další hvězdy

- Jan Havlovic

Start tenisového turnaje Prague Open se kvapem blíží! Do pražské metropole dorazila v pátek hlavní hvězda turnaje Rumunka Simona Halepová. Kromě světové dvojky jsou v Praze i další tenisové hvězdy. Na pražské antuce již trénovaly Barbora Strýcová, Ukrajinka Curenková, Kanaďanka Bouchardová, Lucie Hradecká a další.

Největší hvězda tenisového Prague Open 2020 je již v Česku! Simona Halepová dorazila v pátek krátce po poledni na Letiště Václava Havla. „Zdravím všechny. Jsem moc ráda, že mohu být v Praze. Pojďme si to všichni užít,“ pozdravila druhá hráčka světa fanoušky v krátké zdravici. Halepová se na Prague Open představí kromě singlu také ve čtyřhře po boku domácí Barbory Strýcové. 

Další aktérky tenisového turnaje WTA již okusily místní antuku. V areálu pražské Sparty ladily formu domácí tenisové hvězdy Barbora Strýcová a Lucie Hradecká.

Ze zahraničních tenistek se připravují na vstup do turnaje také Kanaďanka Eugenie Bouchardová, která bude startovat na divokou kartu. Na start obnovené sezony je již v Praze připravena také Ukrajinka Lesja Curenková. První trénink v místě dění mají za sebou také Švýcarka Leonie Küngová a Ruska Varvara Gračevová, která si zatrénovala společně s Barborou Strýcovou.

Prague Open začne o tomto víkendu kvalifikačními duely. V pondělí odstartuje hlavní soutěž a celý turnaj vyvrcholí nedělními finálovými zápasy ve dvouhře a čtyřhře.


Galerie