VIDEO: Borna Čorič by se uživil i jako žonglér. Jaké kousky fanouškům ukázal?

- Michal Hladký

Každý se na restart sezony připravuje jinak. Chorvat Borna Čorič si zatrénoval se Stefanem Bojičem, tedy bývalým tenistou, který je momentálně známý pro svá žonglérská vystoupení. Jak jejich spojení dopadlo? Třiatřicátý hráč světového žebříčku se rozhodně nemá za co stydět.

Freestylové kousky s míčem nejsou ve fotbalovém prostředí ničím neobvyklým. Jenže co v tenise? Podobnou disciplínu zastupuje v tomto sportu Srb Stefan Bojič. A jeho kousky opravdu stojí za to.

Možná i proto se s ním na tréninku domluvil chorvatský tenista Borna Čorić, jenž se zahanbit nenechal. Na jejich společné vystoupení se můžete podívat zde níže.

Stefan Bojič je umělec s raketou v ruce. Jeho instagramový účet sleduje více jak 140 tisíc fanoušků a rozhodně nebude daleko od pravdy tvrzení, že je světovým průkopníkem tenisového freestylu. 

Že vám jeho jméno nic neříká? Nelze se divit. Vždyť třicetiletý Srb v životě nikdy nic nevyhrál, nepodařilo se mu ani nahlédnout do nejlepší tisícovky žebříčku ATP. Ale to, co nyní předvádí, mu jeho nepříliš úspěšnou tenisovou kariéru plně vynahrazuje.