Bouchardovou čeká pražská premiéra. Do Prahy se moc těším, vzkázala Kanaďanka

- Jan Havlovic

Eugenie Bouchardovou čeká za dva týdny premiérová účast na turnaji v Praze. Bývalá světová pětka obdržela od pořadatelů divokou kartu do hlavní soutěže Prague Open a těší se do české metropole. „Slyšela jsem, že je to krásné město a už se těším, až objevím jeho krásy,“ vzkázala Bouchardová v krátké zdravici.

Šestadvacetiletá Bouchardová bude jedním z hlavních lákadel letošního ročníku Prague Open. „Jsem nadšená, že si mohu zahrát na turnaji v Praze,“ pozdravila Kanaďanka fanoušky v krátké zdravici na oficiálním profilu turnaje. 

Pro aktuálně 328. tenistku světa půjde o premiérovou účast na turnaji v hlavním městě České republiky. „V Praze jsem ještě nikdy nebyla. Slyšela jsem, že je to krásné město a už se těším, až objevím jeho krásy,“ vzkazuje Bouchardová, která plánuje vyrazit do historického centra Prahy. 

Finalistka Wimbledonu z roku 2014 by se na základě žebříkového postavení by se do hlavní soutěže nedostala, dočkala se však divoké karty. „Chtěla bych poděkovat pořadatelům, kteří mi udělili divokou kartu. Uvidíme se za pár týdnů,“ dodala závěrem.

Bouchardová se v posledních týdnech rozehrává na akcích v zámoří. Bývalá světová pětka již odehrála dva turnaje na antuce a v tomto týdnu hájí barvy týmu Chicago Smash na akci World Team Tennis.