Stosurová se dočkala miminka. Partnerka Liz porodila holčičku

- Radek Štohl

Samantha Stosurová prožívá radostné životní okamžiky. Před necelým měsícem jí přítelkyně Liz porodila holčičku Genevieve. Stosurová o této novince informovala na oficiálním instagramovém účtu.

„Ačkoliv doba v karanténě přinesla řadu výzev, tak po osobní stránce zažívám nejšťastnější okamžiky života," rozepsala se Stosurová v pondělí na sociálně sítě.

Holčička Genevieve se přitom narodila šestnáctého června. „Život bez ní bychom si už nedokázali představit. Maminka i Evie si vedou výborně. Je úžasné, že spolu můžeme trávit společný čas. Velmi se těšíme, co dalšího přijde," uvedla Australanka mimo jiné do svého příspěvku.

Samanthě Stosurové aktuálně náleží sedmadevadesátá pozice dvouhry, ve čtyřhře se nachází na dvanácté příčce. V minulosti vyšplhala na čtvrtou pozici singlu, v deblu strávila jednašedesát týdnů na pozici světové jedničky.

Australská tenistka na okruhu působí od roku 1999, v roce 2011 si připsala trofej ze dvouhry US Open. V ženské čtyřhře uspěla na US Open 2005 a French Open 2006, ve smíšeném deblu slavila na třech grandslamových akcích.