Stále nemám žádné příznaky, říká účastník loňské Tenisové extraligy

- Radek Štohl

V pondělí oznámil, že absolvoval pozitivní testy na koronavirus. Po třech dnech se ovšem stále cítí velice dobře. Účastník loňské Tenisové extraligy Borna Čorič na twitterovém účtu informoval, jak se mu v současné době daří.

Aktuálně třiatřicátý hráč žebříčku dvouhry byl po Grigoru Dimitrovovi oficiálně druhým hráčem, který během série exhibičních turnajů Adria Tour informoval o nakažení koronavirem. Už tehdy však na twitterovém účtu sdělil, že se cítí v pořádku. „Neprojevují se u mě žádné příznaky. Dávejte však na sebe pozor,“ napsal Chorvat na sociální síť.

Během čtvrtečního večera nejen svým fanouškům sdělil, jak na tom nyní je. „Několik dní od pozitivního testu na koronavirus se cítím extrémně vděčně za skutečnost, že stále nemám žádné příznaky této nemoci," rozepsal se třiadvacetiletý hráč na Twitter.

„Velice děkuji za příznivé zprávy, kterých se mi během izolace dostává. Udělám vše pro to, abych zůstal v nejlepší možné kondici. Zároveň všem nakaženým chci vyjádřit podporu," dodal hráč, jenž loni v rámci Tenisové extraligy odehrál dva třísetové zápasy, přičemž jeden z nich prohrál.

Borna Čorič se na turnajích Adria Tour zúčastnil tří zápasů ve dvouhře, výhry slavil nad Grigorem Dimitrovem a Pedjou Krstinem. Ve druhém utkání nestačil na Novaka Djokoviče, se kterým ve speciálně vytvořeném formátu padl 1:4, 3:4.