Zkažené záběry! Nepomůže ani vosekání, smála se Muchová

- Radek Štohl

Probíhající Tipsport Elite Trophy není jen ryze o tenisových záležitostech. Elitní české hráčky pro tuto akci zároveň natáčely upoutávky na samotný turnaj, některé záběry se však nepovedly na první dobrou. V hlavní akci tentokrát byl tým Černých, jehož barvy hájí kapitánka Karolína Plíšková.

Souboj týmů Karolíny Plíškové a Petry Kvitové je jedním z vrcholů po vynucené pauze. Úvodní zápasy se sehrály během sobotního dne, kdy Barbora Strýcová nejprve přehrála Markétu Vondroušovou, následně Kristýna Plíšková srovnala výhrou nad Kateřinou Siniakovou.

Ve třetím utkání se Tereza Martincová dostala do vedení nad Jekatěrinou Alexandrovovou (6:4, 2:1), duel byl ovšem kvůli dešti přesunutý na neděli. Nepříznivé počasí pokračuje celý den, a tak se nejlbižší střetnutí rozjedou až v pondělí.

Během neděle se tak z hlavních postav celého zápolení Karolína Plíšková rozhodla rozradostnit fanoušky na sociálních sítích, na které umístila nepovedené záběry z natáčení na Tipsport Elite Trophy.

 

„Ahojte všichni. V sobotu začínáme hrát charitativní turnaj na Štvanici, kterého se zúčastní všechny elitní tenistky. Doufám, že...," zasekla se s úsměvem šestadvacátá hráčka žebříčku dvouhry Karolína Muchová, přičemž svůj pokus musela opravovat.

Muchová nebyla jedinou tenistkou, jež se natáčení nevydařilo hned napoprvé. Komplikace se přihodily také Terezy Martincové, Markétě Vondroušové a sestrám Plíškovým.

„Tomuhle nepomůže ani “vosekání," odpověděla se smíchem Karolína Muchová pod příspěvek její jmenovkyně Plíškové na Instagramu.

Pomůže vám to ke zlepšení nedělního odpoledne?