Tipsport Elite Trophy: Nedělní program odložen!

- Jan Vojkůvka

Ani v neděli se počasí neumoudřilo a tentokrát ovlivnilo kompletní naplánovaný program zápasů. Od rána totiž v Praze prší a pořadatelé Tipsport Elite Trophy se rozhodli, že kompletní program přesunou na pondělí.

Už v sobotu trápilo pořadatele Tipsport Elite Trophy počasí, které narušovalo zápas mezi Kristýnou Plíškovou a Kateřinou Siniakovou. Následně se kvůli tmě nestihlo dohrát utkání mezi Terezou Martincovou a Jekatěrinou Alexandrovovou, jež bylo přerušeno za stavu 6:4, 2:1.

V neděli se tak měla konat i dohrávka tohoto střetnutí. Ani to se ovšem nestihlo a kompletní program byl odložen na pondělí. Ve výsledku to znamená, že na Štvanici se nakonec bude hrát až do úterý, aby se stihly odehrát všechny naplánované duely z třídenního turnaje. V pondělí se tak bude hrát původní nedělní program, zatímco v úterý od 12 hodin se bude hrát místo pondělí.

Souboj mezi Černým a Růžovým týmem je po dvou odehraných singlech vyrovnaný 1:1. V sobotu si body připsaly pro Růžový tým Barbora Strýcová a pro Černý tým Kristýna Plíšková.

Nedělní program (odloženo)
Černý tým (Plíšková) – Růžový tým (Kvitová) 1:1
Tereza Martincová – Jekatěrina Alexandrovová (RUS) 6:4, 2:1 přerušeno
Nikola Bartůňková – Linda Fruhvirtová
Kristýna Plíšková – Jekatěrina Alexandrovová
Karolína Plíšková – Barbora Strýcová
Tereza Martincová, Markéta Vondroušová – Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková