Bouchardová vytřídila žádosti o rande a chystá se seznamovat. Už se nemohu dočkat, říká

- Jan Havlovic

Kanaďanka Bouchardová byla během karanténních opatření obzvláště aktivní na sociálních sítích. Po jednom z provokativních tweetů fanoušci Bouchardovou zaplavily žádostmi o rande. Pohledná tenistka pozvánky protřídila a pár jich vybrala. „Už se nemohu dočkat, až na ty rande vyrazím,“ pochlubila se Bouchardová v rozhovoru pro CNN.

Už je to pár let, co Bouchardová vyvolávala zájem o svou osobu skrze vynikající tenisové výkony. V posledních měsících vyvolává Kanaďanka poprask spíše na sociálních sítích. 

Obří ohlas měl její tweet z poloviny března. „Myslím si, že karanténa by byla s přítelem daleko větší zábava,“ napsala Bouchardová, posléze měla v emailové schránce nespočet žádostí o rande.

Šestadvacetiletá tenistka, která je v této chvílí nezadaná, žádosti vytřídila a na některé dokonce odpověděla. „Přijala jsem pár žádostí o rande a už se nemohu dočkat, až na ně vyrazím. Uskuteční se, až to situace dovolí. Uvidíme, co z toho bude,“ uvedla natěšená Bouchardová v rozhovoru pro CNN.

Bývalá světová pětka se kombinuje v době přerušené sezony tenisové tréninky s aktivitou na sociálních sítích. „Na sociálních sítích najdete mnoho pozitivních věcí. Kolikrát je ale lepší na některé dotazy neodpovídat,“ připomněla Bouchardová incident z koncem března, kdy její emailovou schránu zavalily žádosti o rande.