VIDEO: Volejová výzva jinak. Fanoušci využili koně, psa i jednokolku

- Marek Bartošík

Na začátku dubna založili Roger Federer a Andy Murray výzvy pro zabavení se v karanténě. Švýcarova challenge zahrnovala trénink volejů, hraných z bezprostřední blízkosti zdi. To vše navíc v klobouku či s jinou pokrývkou hlavy. Britův nápad spočíval v absolvování výměny o stovce volejů. Obě varianty se dočkaly i velmi originální odezvy.

Udržet se na jednokolce je samo o sobě velmi obtížným úkolem. Přesto lze tuto aktivitu kombinovat s tréninkem tenisových volejů, jak ukázal nadšenec, který navázal na Federerovu výzvu. Jistě mu odpustíme, že na sobě neměl požadovaný klobouk.

Dalším originálním (nebo chcete-li bizarním) nápadem byl úspěšný pokus ze sedla koně. Ušlechtilé zvíře sehrálo podle výrazu v tváři svou roli spíše z donucení.

Nadšenec Simon Hiscock, inspirující se výzvou od Andyho Murrayho, si pro změnu k cvičení přizval svého psa, jenž ve volejích rozhodně nezaostával za svým pánem. A našli se i takoví, kteří se s tenisovými raketami vyšplhali na střechu domu, kde během výměny zvládli i složitou situaci.

Fanouškům se podle hlasování v komentářích nejvíce líbila „psí“ varianta. Který nápad nejvíc zaujal vás?