Přiletí čáp či vrána? Wimbledonská šampionka oznámila těhotenství

- Jan Vojkůvka

Šťastná novinka přiletěla z tábora wimbledonské šampionky Marion Bartoliové. Bývalá francouzská tenistka oznámila svým fanouškům, že je v očekávání a s manželem Yahyem Boumedienem se těší na svého prvního potomka.

Bartoliová oznámila těhotenství ve čtvrtek. „Oznamujeme blížící se příchod našeho prvního dítěte s obrovskou radostí a emocemi. Chceme být rodiči a být třemi v rodině Bartoli-Boumedieneových,“ napsala na svém Instagramu.

Pětatřicetiletá Bartoliová se vdala za o šest let mladšího belgického fotbalistu Yahyu Boumedieneho minulý rok. Společně nyní žijí v Dubaji.

Bývalá francouzská hráčka dosáhla svého největšího úspěchu v roce 2013, kdy vyhrála Wimbledon. V All England Clubu dokráčela také do finále v roce 2007 a v roce 2011 dosáhla na semifinále French Open.

Během své kariéry vybojovala 8 singlových titulů, ke kterým přidala 3 deblové trofeje. Pouhý měsíc po svém prvenství ve Wimbledonu, v srpnu 2013, ukončila kariéru. V roce 2018 se sice pokusila o comeback, ale návrat na kurty nakonec vzdala.