Hledání přítele do karantény nevyšlo. Bouchardová zkouší štěstí na internetové seznamce

- Jan Havlovic

Eugenie Bouchardová způsobila před necelými dvěma měsíci velký poprask, když začala hledat přítele přes sociální síť. Hledání parťáka pro trávení volného času v karanténě ale Kanaďance zřejmě nevyšlo, tento týden si totiž udělala profil na internetové seznamce Bumble app.

„Myslím si, že karanténa by byla s přítelem daleko větší zábava,“ napsala před časem Bouchardová na Twitteru. Příspěvek se stal rázem hitem a o srdce kanadské tenisty se v komentářích hlásily zástupy nápadníků.

Žádný z nich však u pohledné šestadvacetileté Kanaďanky zřejmě neuspěl, jelikož si Bouchardová v tomto týdnu vytvořila profil na internetové seznamce Bumble app, která je populární zejména v zámoří. Oznámení zveřejnila v rámci sponzorovaného příspěvku na Instagramu. 

Může se také stát, že bývalá finalistka Wimbledonu nebude profil na seznamce potřebovat. Bouchardová totiž měla ve středu rande (konkrétně přes konferenční hovor) s Bobem Menerym, který byl vítězem aukce a vysloužil si kromě zmíněného rande také lístky do boxu na vybraný zápas kanadské tenistky na jakémkoliv turnaji. „Bude druhé rande?“ uzavřel Menery živý vstup, v rámci kterého Bouchardové daroval kytici rudých růží.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

what i look like dating in quarantine on @bumble_canada vs what my profile looks like ?? #bumblepartner

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Kvě 19, 2020 v 4:16 PDT