Špatný povrch, smála se Muchová. Češka vyzkoušela další sport

- Radek Štohl

Karolína Muchová využívá tenisovou pauzu k dalším činnostem. Třiadvacetiletá hráčka nejprve okouzlila svým hudebním uměním, ve druhé polovině května si pro změnu zahrála golf. Jak sama uvedla, nemuselo by to být naposledy.

Aktuálně šestadvacátá hráčka žebříčku dvouhry na přelomu března a dubna uchvátila své fanoušky. Na sociálních sítích zveřejnila hudební videa s kytarou a později také s klavírem, v obou případech se dočkala velkolepých ohlasů. 

Tenisovou raketu nechala doma také během nedělního dne, kdy se pustila do dalšího odvětví. Konkrétně se jednalo o golf, se kterým byla spokojena. „Kdo by si pomyslel, že to může být taková zábava. Možná ho začnu hrát častěji," napsala Karolína Muchová na oficiální instagramový profil.

Česká hráčka rovněž přidala ukázku do instastories, ve kterém přiblížila, jak se ji v tomto sportu dařilo. Na travnatém pažitu si seřadila několik golfových míčků vedle sebe, jeden z nich však Muchové příliš nevyšel. Tuto akci ihned s úsměvem svedla na „špatný povrch".

Karolína Muchová hraním golfu znovu něco ukázala ze svého soukromí. Kromě hudebního talentu loňska čtvrtfinalistka ženské dvouhry Wimbledonu využila inline brusle, po kterých mimo jiné vyzvala legendárního hokejistu Jaromíra Jágra.