Pandemii plánovali! Lidstvo chtějí očipovat, tvrdí legendární tenista Safin

- Radek Štohl

Velmi odvážné vyjádření přidal Marat Safin. Bývalý nejlepší hráč světa a vítěz dvou grandslamů uvedl, že nový typ koronaviru byl naplánovaný lidmi, kteří mimo jiné ovládají světovou ekonomiku.

„Lidstvo připravují na „očipování“. Bill Gates v roce 2015 uvedl, že naší další hrozbou nebude nukleární válka, ale pandemie,“ rozpovídal se čtyřicetiletý Rus během instagramového vysílání.

Dvojnásobný vítěz grandslamové dvouhry svoji úvahu následně rozvinul. „Na ekonomickém fóru v Davosu dokonce udělali určitou simulaci, jak by vše dopadlo. Nedomnívám se, že Bill Gates je věštec. Pouze o těch záležitostech věděl,“ pokračoval Safin v upřímných slovech.

Zatímco se svět obává, jaké dopady bude mít COVID-19, tak Marat Safin řeší jiné záležitostí. „Situace s virem není taková, jak nám ji předkládají. Lidé však tomu bezmezně věří. Zároveň se domnívají, že nastane zánik civilizace, čemuž pochopitelně nevěřím. Prostě budeme očipování,“ domnívá se.

„Celý svět umístili do domácí izolace, takže vše perfektně vychází. Jsou mezi námi lidé, kteří oplývají vyšší mocí než samotní lídři. Ovládají ekonomiku, světové záležitosti umí nastolit velmi snadno. Nazývají se stinnou vládou. Netušíme ani, že existují. Každý zná Rothschildovy a Rockefellerovy. Jsou zde však i další významné rodiny,“ dodal na závěr.

Marat Safin před devatenácti a půl lety vyšplhal na první místo dvouhry, dvakrát dobyl Davis Cup. Profesionální kariéru zakončil v roce 2009, v minulosti mimo jiné zaujal vstupem do světa politiky.