VIDEO: Jasně, Andy! Djokovič přijal Murrayho výzvu, ukázal i „štěpánkovskou“ parádičku

- Marek Bartošík

Po nedávné výzvě Rogera Federera k tréninku volejů o zeď tentokrát přišel s nápadem Andy Murray. Dvojnásobný wimbledonský vítěz a jeho manželka Kim společně předvedli výměnu čítající sto volejů. Murray následně vyzval členy tenisové komunity, aby se svými partnery či partnerkami zkusili totéž. Ozval se i Novak Djokovič!

„Když to zahraje Andy Murray s manželkou, tak to zvládneme taky,“ jako by říkal Novak Djokovič své manželce Jeleně, když skotský tenista založil novou výzvu, spočívající v odehrání stovky volejů bez přerušení.

Manželé Djokovičovi se dali do práce a brzy měli splněno. Vítěz letošního Australian Open přidal i pověstnou třešničku na závěr, když vzhůru vypálený míček dokázal chytit do kapsy šortek. Tímto kouskem připomněl svého dobrého kamaráda Radka Štěpánka.

„Díky za nominaci, Andy a Kim. Byla to nejzábavnější část dne. Pokud máte nějakou další challenge, jsme tady, jsme dostupní, máme všechen čas světa,“ smál se po boku své milé Djokovič.

K výzvě se připojují tenisoví fanoušci i profesionálové, volání svého bratra Andyho vyslyšel deblista Jamie Murray. Minimálně jeden pár by se ale ještě mohl ukázat.

„Určitě nejsem jediný, kdo chce vidět Rogera a Mirku společně odehrát výměnu,“ poznamenal Murray na adresu manželů Federerových, kteří právě dnes slaví jedenácté výročí svatby. Tak proč ho neoslavit i tenisovou zábavou?