Chce je mlátit raketou. Wawrinka s Pairem si dělají srandu z horkokrevného Řeka

- Jan Vojkůvka

Nápad udělat živé vysílání na Instagramu byl v podání Stana Wawrinky a Benoita Paireho výtečný. V době, kdy tenisové dění je na bodu nula, se musí nějak i hvězdy bílého sportu zabavit. V mnoha vtipných momentech se našlo místo i na menší rýpnutí do jejich tenisového kolegy Stefanose Tsitsipase.

Tsitsipas je horkokrevný Řek. Svůj temperament nijak neskrývá ani na kurtech. Stal se tak terčem vtípku od svých kolegů a soupeřů Wawrinky a Paireho. Přitom sám Paire je velký bouřlivák a neváhá rozbíjet rakety jako na běžícím pásu.

Řecký tenista se totiž ve čtvrtek svěřil s tím, že se uzavřel do izolace mimo svou rodinu. „Pokud se divíte, že nejsem se svou rodinou, tak jsme se před pár dny trochu pohádali a já odešel. Miluji je a opravdu bych je chtěl vidět znovu, ale někdy je to trochu stresující, když s nimi musím být. Tak jsem se rozhodl odejít a být sám,“ uvedl Tsitsipas.

Toho se chytl Wawrinka, který během živého přenosu na Instagramu spolu s Pairem zavtipkoval Tsitsipasův účet ohledně zvoleného oblečení. „Viděl jsi Tsitsipasovo video, v jeho žluté bundě? Rozhodl se uzavřít do karantény před svou rodinou,“ řekl Švýcar.

Paire okamžitě přispěchal s vtipnou reakcí. A zavzpomínal i na to, jak Stefanos trefil svého otce Apostolose raketou. „To je dobře, obzvlášť, když má choutky je mlátit svou raketou,“ zasmál se Paire.