Dost! Musíte přestat! Bouchardovou zaplavily žádosti o rande

- Radek Štohl

Eugenie Bouchardová má o nápadníky znovu vystaráno. Kanadská tenistka během uplynulého týdne na svém twitterovém účtu sdílela příspěvek, ve kterém napsala, že by v době karantény nebylo na škodu trávit čas s přítelem. Stačily jen hodiny a někdejší pátá hráčka žebříčku dvouhry obdržela velký počet žádostí na rande.

Každá z tenistek tráví karenténu a dlouhou odmlku od profesionálního okruhu po svém. Eugenie Bouchardová se volný čas rozhodla trávit působením na sociálních sítích, mimo jiné svém oblíbeném twitteru.

Zatímco po většině jejích příspěvků se brzy slehla zem, tak jeden z nich zanechal obrovskou stopu. Bouchardová si totiž uplynulý čtvrtek posteskla, že by během nuceného volna ráda pobývala s blízkou osobou.

„Myslím si, že karanténa by byla s přítelem daleko větší zábava," napsala minulý týden na twitterový účet. Pravděpodobně ani aktuálně 328. hráčka žebříčku dvouhry netušila, jakou lavinu zpráv její příspěvek zanechá.

„Agent mě právě informoval o tom, kolik žádosti o schůzku mi posíláte na manažerský email. Musíte přestat," sdílela Bouchardová svůj krátký tweet, který doplnila několika smajlíky.

Vybere si jednoho ctitele a půjde na další rande?