Karanténa? Nejlepší hodiny, jaké jsem mohla strávit, překvapila šampionka

- Filip Lefenda

Bývalá světová jednička Maria Šarapovová využila období karantény k online relaci se svými fanoušky. Dvaatřicetiletá Ruska zasedla před webkameru svého počítače a spojila se s početnou "armádou" svých příznivců. A jak později přiznala, čas to byl strávený vskutku výtečně.

„Byly to nejlepší dvě hodiny, jaké jsem mohla zažít,“ pochvalovala si čas s fanoušky, byť na dálku. „Byly plné smíchu, slz i vína. Já sice měla jen čaj, ale příště už podobnou chybu neudělám,“ popisovala na svém Instagramu s úsměvem někdejší tenisová královna.

Pětinásobná grandslamová šampionka na konci února ohlásila konec bohaté kariéry. Na okruhu WTA během ní získala celkem 36 singlových a 3 deblové tituly. 

I po odchodu do tenisového "důchodu" ovšem zůstává ve světě bílého sportu jednou z nejpopulárnějších osobností. Nyní se chce více věnovat svým podnikatelským aktivitám a činnostem, na které dříve neměla kvůli vrcholovému sportu tolik času. 

Ve hře byla dokonce i její účast v některé z televizních reality show, na tu si ale bude muset, minimálně kvůli současné krizi okolo koronaviru, ještě nějakou dobu počkat.