VIDEO: Už to viděl Habera? Superstar Muchová uchvátila Instagram, fanoušci chtějí album

- Filip Lefenda

Nejen skvělá tenistka, ale i zpěvačka. V době, kdy je sportovní svět paralyzován pandemií koronaviru, se každý snaží zabavit po svém. A Karolína Muchová ukázala, že by se hravě uživila i mimo kurty.

„Snažím se být v těchto těžkých dobách kreativní. Co děláte, abyste se udržovali aktivní?“ napsala 26. tenistka žebříčku WTA k videu, které umístila na svůj Instagram. Muchová v něm fanouškům předvedla nádhernou barvu hlasu, libozvučný zpěv navíc doprovází i hrou na kytaru, za což sklidila slova obdivu.

„Velmi, velmi krásné!“
„Nádhera.“
„Výborná tenistka, zpěvačka a kytaristka. Wow.“
„Krásný hlas.“

Jen zlomek reakcí, které se na profilu třiadvacetileté „multitalentované“ Češky objevily. Jiní si pro změnu žádají album.

A někteří ji dokonce vybízí k účasti v populární pěvecké soutěži. „Budu koukat na Superstar, jestli tě pustí v neděli dál!“ napsal jeden z fanoušků. „Kouzelné ruce a krásný hlas. Na postup do divadla by to bylo,“ narážel další, že projít sítem úvodního kola konkurzu by byla pro Muchovou hračka.

„Už to viděl Pavol Habera?“ došlo i na označení známého zpěváka kapely Team, v současnosti porotce s nekompromisní pověstí.  

Na profesionální pěveckou dráhu se ale (zatím) Karolína nechystá. Podobně jako ostatní hráčky vyhlíží pokračování sezóny, kterou narušila pandemie koronaviru.

„Zůstaňte zdraví a pečujte o své blízké,“ ví, co je v těchto dnech nejdůležitější, vítězka loňského podniku WTA v jihokorejském Soulu.