Wawrinka se stává při karanténě hvězdou sociálních sítích. Doma uspořádal virtuální párty

- Jan Havlovic

Stan Wawrinka je stejně jako miliony dalších Evropanů v domácí karanténě. Úspěšný švýcarský tenista se snaží zabavit všemi způsoby – vaří lasagne, povečeřel s plyšovým medvědem a uspořádal virtuální párty. Vlastní fotografii z obývacího pokoje předem upravil ve photoshopu. Wawrinka si zároveň uvědomuje vážnost situace. „Je důležité zůstat doma, zdraví je to nejdůležitější,“ vzkazuje.

Tenisová sezona je podle posledních zpráv pozastavena do 7. června. Poté by se měl turnajový kolotoč rozběhnout na trávě. To ale podle Švýcara Wawrinky není tak jisté. „Už jsem se o situaci bavil s několika kamarády z okruhu. Víme, že to potrvá delší dobu a nikdo neví, kdy se začne znovu hrát. Snažím se udržet ve formě,“ říká bývalá světová trojka. 

Švýcarský tenista si v poslední době oblíbil sociální sítě a snaží se pro své fanoušky vymýšlet zajímavý obsah. Wawrinka strávil jeden z večerů v karanténě vařením lasagní, aby poté povečeřel s plyšovým medvědem. 

Posledním hitem z profilu Stana Wawrinky je upravená fotka, na které je Švýcar vyobrazený v obývacím pokoji v osmi různých činnostech.