Hráči odpovídají: Kterého tenistu byste si vybrali do izolace?

- Jan Vojkůvka

Mužská tenisová asociace na svém Instagramu spustila zajímavou anketu. Svých fanoušků a tenistů se zeptala, kterého hráče by si vybrali do společné izolace. Mezi odpovídajícími byli například Kazach Alexandr Bublik nebo Rakušan Dominic Thiem.

Pandemie koronaviru COVID-19 nutí stále více lidí uchylovat se do karantény. Zajímavou otázku ohledně izolace položila ATP, která se zeptala na svém Instagramu, kterého tenistu by si lidé vzali do společné izolace.

Odpovídat se nezdráhali ani tenisté. Koho by si zvolil například Kazach Alexandr Bublik? „Denise Shapovalova. Umí rapovat, takže bych se nenudil,“ uvedl.

Na otázku odpověděl i třetí hráč světa Dominic Thiem z Rakouska, který by si vybral svého krajana a blízkého kamaráda Dennise Novaka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

The big question of the day. #tennisathome ??

Příspěvek sdílený ATP Tour (@atptour),Bře 21, 2020 v 5:23 PDT

Vtipem proložil svou odpověď deblový specialista Robert Lindstedt: „Johna Isnera. Kdyby nám docházelo jídlo, mohl by se podívat do horních poliček, co nám ještě zbylo,“ podotkl grandslamový šampion k výšce Američana.

Mužský tenisový okruh, stejně jako ten ženský, momentálně prochází obdobím temna. Přinejmenším do 7. června se nebude hrát a je otázkou, jestli pauza sezóny nebude ještě delší.