Štěpánek burcuje národ. Pojďme bojovat za Česko, vzkazuje

- Jan Havlovic

Česká republika se nachází ve stavu nouze kvůli pandemii nákazy COVID-19, ke čtvrtečnímu odpoledni bylo v naší zemí potvrzeno 631 nakažených. Radek Štěpánek se rozhodl v této těžké situaci povzbudit své krajany a vybídl je, aby disciplínou a ohleduplností společně bojovali proti tomuto viru. „Jeden za všechny, všichni za jednoho. Pojďme bojovat za Česko,“ burcuje Štěpánek národ.

„Zdravím vás v této nelehké situaci, ve které jsme se ocitli. Byl bych hrozně rád, kdybychom svou ohleduplností bojovali proti tomuto viru a poslechli nařízení naší vlády. Dokážeme to naší disciplínou a tím, že se umíme semknout v momentě, kdy je to nejvíc potřeba,“ říká Štěpánek ve videu na sociální síti. 

„Je to o nás všech. Jeden za všechny, všichni za jednoho. Pojďme bojovat za Česko. Vím, co to je bojovat za Česko. Vždycky, když to bylo nejvíce potřeba, jsme se dokázali semknout. Jsme v tom spolu!“ zakončil Štěpánek motivační řeč.

Jednačtyřicetiletý Štěpánek je dvojnásobným daviscupovým vítězem a v této týmové soutěži odehrál v barvách české republiky odehrál celkem 53 soutěžních duelů.