VIDEO: Příště to vyjde! Barbora Miklová rozesmála tenisový svět

- Michal Hladký

I tenisté si musí někdy mezi náročnými tréninky odpočinout. A přeborníkem v uvolňování atmosféry je evidentně Barbora Miklová, hráčka šesté stovky světového žebříčku. Ta se pokusila vyzkoušet zajímavý typ podání, jenže podle představ jí to rozhodně nevyšlo.

Pustit raketu s míčkem na zem, počkat na odraz a podat. Že už tohle nezní příliš jednoduše? Realita je ještě těžší. Předvést tento „trik" nejde i tenistům, kteří na kurtech tráví celé dny. Jedním z nich je Barbora Miklová, která se svými nepovedenými pokusy pobavila celý svět. 

„Někde jsem to viděla na internetu, výsledek ale měl být jiný. Bohužel se mi to i mimo kameru nepovedlo," směje se pro Tenisový svět jednadvacetiletá česká tenistka. „Ale je pravda, že kdyby se to povedlo, tak by to tolik nezaujalo," dodává. A má pravdu, o jejím "úspěchu" se psalo například na portálu Tennis World USA. 

„Sázka s trenéry? Nene, byl to můj nápad. Někdy je proste třeba ten trénink odlehčit," říká Miklová. Teď už jen doufat, že tenis Barboře půjde o něco lépe, na účinkování v cirkuse to totiž jednoznačně nebude.

Pokus Barbory Miklové

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Next time! ??? @barboramiklova

Příspěvek sdílený Tennis News Machine ? (@tennisnewsmachine),Bře 14, 2020 v 2:23PDT

A jak by to mělo vypadat?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

“The bigger they are the harder they fall” @barhamluke____ ?

Příspěvek sdílený Tennis News Machine ? (@tennisnewsmachine),Bře 4, 2020 v 6:00 PST