Daviscupový tým získal generálního partnera. Stala se jím společnost AGEL

- redakce

Český daviscupový tým do svých řad přivítal novou posilu. Od následujícího kvalifikačního kola se Slovenskem se k němu přidá generální partner AGEL, který se specializuje na zdravotní péči.

Společnost AGEL se jako soukromá organizace zaměřuje na zdravotní péči po celé střední Evropě, když v letošním roce oslaví třicet let od svého založení. Na území České a Slovenské republiky je v k dispozici dvaadvacet jejich různých zařízení, od nemocnice, přes lékárny až po laboratoře.

„Je nám ctí podporovat a být součástí tohoto historicky unikátního okamžiku, kdy se vůbec poprvé proti sobě na Davis Cupu postaví Česko a Slovensko. Budeme našim tenistům držet palce, aby se probojovali do finále turnaje v Madridu,“ prohlásil v tiskové zprávě slyšet předseda představenstva společnosti AGEL a.s. MUDr. Aleš Herman, Ph.D.

Z nové spolupráce má radost také prezident Českého tenisového svazu Ivo Kaderka. „Těší nás, že jsme ve společnosti AGEL našli nového silného partnera. Tato podpora je více než symbolická a současně dává marketingově velký smysl, vždyť právě v Česku a na Slovensku je náš nový partner nejsilnější. Pevně věřím, že naši reprezentanti v Bratislavě uspějí a představí se s logem AGEL při finálovém turnaji na podzim v Madridu,“ nechal se slyšet Kaderka.