Tragédie v životě britského tenisty. Jeho snoubenku našli mrtvou

- Jan Vojkůvka

Život britského tenisty Lewise Burtona se převrátil naruby. Jeho přítelkyně Caroline Flacková byla v sobotu nalezena mrtvá ve svém bytě ve Východním Londýně. Podle policie spáchala sebevraždu.

Populární moderátorka Caroline Flacková, jež byla v posledních letech spojena s reality show „Love Island“, byla s Burtonem, který v roce 2010 postoupil do finále juniorky ve Wimbledonu, zasnoubená. Její smrt ho velmi zasáhla.

„Mé srdce je zlomeno. Ztratil jsem slova. Cítím obrovskou bolest a hrozně mi chybíš. Pořád jsi říkala, že se mnou se cítíš v bezpečí, že na nic jiného se mnou nemyslím, ale já tu tentokrát nebyl,“ napsal Burton na Instagramu a připustil tím, že Flacková měla černé myšlenky dlouhodobě.

Podle policie spáchala čtyřicetiletá žena sebevraždu v sobotu. Není přitom první, která byla spojena s reality show Love Island a spáchala sebevraždu. Před ní tak učinili také dva účinkující.

Flacková, která pracovala na reality show od roku 2015, přišla o práci v prosinci minulého roku. Tehdy byla zatčena za napadení Burtona, jehož udeřila lampičkou. Byť se jí sám tenista zastával a nechtěl ji žalovat, na březen byl stanoven soud.

Sedmadvacetiletý Burton, jenž dosáhl v juniorce již zmíněného finále čtyřhry ve Wimbledonu, během své kariéry vyhrál 26 deblových titulů na okruhu ITF. V posledních letech se ovšem z profesionálního okruhu vytratil a naposledy hrál čtyřhru na jaře 2018. Na challengeru v Marbelle ovšem spolu s Australanem Markem Hadleyem prohrál s německo-českou dvojicí Begemannem, Rosolem.