VIDEO: Italský talent vykouzlil z otočky málo vídanou parádu

- Filip Lefenda

Čeští tenisté dali tento týden přednost indickému Puné, rozjety jsou ale i další turnaje ATP v argentinské Córdobě a francouzském Montpelliéru. A právě na evropském halovém podniku se blýskl fantastickou parádičkou talentovaný Ital Sinner.

Teprve osmnáctiletý Jannik Sinner patří k největším současným talentům. Úřadující vítěz milánského podniku Next Gen Finals, nebo-li juniorského Turnaje mistrů, získal během loňské sezóny hned šest singlových titulů.

Vstup do letošního ročníku se ale Sinnerovi nevydařil podle představ. Jediné vítězství zatím uhrál na Australian Open, kde postoupil do druhého kola. Na akcích v Canbeře, Aucklandu a Montpelliéru nezvládl shodně vždy již první klání.

Útěchou tak mohl být nadanému Italovi alespoň výborný úterní úder, který se stal hitem sociálních sítí. Sinner sice v utkání podlehl Švédu Mikaelu Ymerovi 3:6 a 4:6, jeho paráda však stála za to. Po výměně vedené od základních čar se mladík přemístil k síti, kde zahrál z otočky od země neuvěřitelný vítězný stopvolej jen kousíček za síť. Lépe už to snad ani provést nešlo...

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

A spinner winner from Sinner! ? . @janniksin #sinner #janniksinner #tennis #tennistv #osdf20 #skills @opensuddefrance #sports #sport

Příspěvek sdílený Tennis TV (@tennistv),Úno 4, 2020 v 6:25 PST