Maruško, sluší vám to! Bouzková představila novou kolekci

- Radek Štohl

S novou tenisovou kolekcí se v uplynulých dnech prezentovala Marie Bouzková. Jednadvacetilá hračka, která na Australian Open po těžkém losu vypadla v prvním kole dvouhry i čtyřhry, se s ní pochlubila na instagramovém účtu.

Štěstí se od Marie Bouzkové na prvním grandslamu odvrátilo. Zatímco na loňském French Open a Wimbledonu se jako neúspěšná tenistka finále kvalifikace vylosovala do hlavní soutěže dvouhry, tak letos jí to Austrálie vrátila i s úroky.

V úvodním kole dvouhry čelila šampionce z uplynulého ročníku Naomi Ósakaové. Japonce sice ve druhém setu vzdorovala, s favoritkou přesto prohrála 2:6, 4:6.

Ještě před zápasem s bývalou světovou jedničkou se Bouzková dozvěděla los čtyřhry. Společně s deblovou parťáčkou Tamarou Zidansekovou, se kterou v Hobartu postoupily do semifinále, vyzvaly nejvýše nasazený pár Barbora Strýcová, Su-wej Sie. Bouzková neslavila ani podruhé, se Zidansekovou padly 3:6, 5:7.

Po smolném losu Australian Open se Češka nyní může soustředit na nové výzvy. Již následující týden šedesátou hračku světa čeká turnaj nižší kategorie se stotisícovou dotací v americkém Nicholasville, kde bude plnit roli jedničky podniku. Zde by se měla představit s novou tenisovou kolekcí, na kterou slyšela kladné ohlasy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Photoshoot with @jomasport and the new collection☺️ #JomaTennis #SoloPorDeporte

Příspěvek sdílený Marie Bouzková (@maryybou),Úno 1, 2020 v 5:35 PST

„Maruško, sluší vám to, jsme doma vaši velcí fandové," napsal přímo pod příspěvek jeden z uživatelů Instagramu. Nebyla to však jediná chvála, které se Češka dočkala.

„Vypadáš nádherně Mary." „V té bílé Ti to vážně sekne." „Strašně Ti to sluší." Jeden z fanoušků byl dokonce tak nadšený, že si přál podpis této jednadvacetileté hráčky.

Bude se Bouzková podepisovat po turnaji v Nicholasville?