Uloví Anisimová hvězdného parťáka do čtyřhry? Fanoušky stále napíná

- Jan Havlovic

Amanda Anisimová by se měla podle posledních informací představit na Australian Open kromě singlu také ve smíšené čtyřhře. Stále však není jasné, kdo bude jejím tenisovým partnerem. Osmnáctiletá tenistka fanoušky stále napíná, ale podle indicií ze sociálních sítí by si měla zahrát s australským bouřlivákem Nickem Kyrgiosem!

„Chtěla bych si zahrát smíšenou čtyřhru s Nickem Kyrgiosem. To by byla sranda,“ nechala se Anisimová slyšel loni v lednu

Její sen se již možná brzy stane skutečností. Osmnáctiletá tenistka se totiž chystá na Australian Open nastoupit do smíšené čtyřhry. Jméno tenisového parťáka před fanoušky stále tají. 

Podle posledních zpráv by si Anisimová měla zahrát právě s Kyrgiosem. „Pojďme na to!“ okomentoval Australan instagramový příspěvek Anisimové, ve kterém americká tenistka nechává fanoušky hádat, kdo bude jejím tenisovým partnerem v Melbourne.

Anisimová se chystá kromě smíšené čtyřhry nastoupit primárně v singlu. Obhájkyně loňské účasti v osmifinále narazí v prvním kole na Kazašku Zarinu Dijasovou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Aussie open prep... can anyone guess who I’m playing mixed dubs w ? ?

Příspěvek sdílený Amanda Kay Victoria (@amandaanisimova),Led 15, 2020 v 5:25 PST