Řekněte mu, ať se na mě přestane dívat! Šarapovová se s bývalým přítelem nepárala

- Michal Hladký

Maria Šarapovová a Grigor Dimitrov si zpestřili přípravu na nadcházející Australian Open exhibicí v australském Kooyongu, kde ruská tenistka měla možnost sledovat Bulharův zápas proti Chorvatu Čoričovi v roli spolukomentátorky televize SBS. A jelikož je Dimitrov bývalým partnerem Šarapovové, není žádným překvapením, že na jeho adresu mířilo také několik peprných poznámek.

„On se na mě dívá! Řekněte mu, ať přestane," vznesla s humorem Maria Šarapovová směrem ke Grigoru Dimitrovovi, jemuž tato věta stačila k tomu, aby dokráčel ke komentátorskému boxu a začal se svou bývalou partnerkou dialog. Bulhar se okamžitě začal pídit, co vzbudilo takovou pozornost. 

„To ta žlutá věc, kterou máš na sobě," odpověděla Šarapovová a ukazovala směrem k šortkám Bulhara. Jeho reakce byla okamžitá: „Myslel jsem si, že žlutá se ti na mně vždycky líbila. Ale chápu, lidé se mění," poznamenal s nadhledem momentálně devatenáctý hráč žebříčku ATP a připomněl pět let starý vztah s ruskou tenistkou.  

Na srandičky měl Bulhar náladu. Utkání s Bornou Čoričem ovládl v supertiebreaku 10:8, čímž jasně potvrdil, že se s ním musí na nadcházejícím Australian Open počítat. A co Maria Šarapovová? Ta měla zase po nedohraném zápase energie na rozdávání. Ke konci druhého setu s Laurou Siegemundovou, kdy ten první získala právě jednatřicetiletá Němka, byly obě hráčky z kurtu odvolány, za což podle Rusky mohl smog v místě dějiště.

Vztah mezi těmito dvěma tenisty trval od roku 2012 do roku 2015. Šarapovová se nacházela na pomyslném vrcholu kariéry, naopak Grigor Dimitrov byl v období, kdy se snažil probojovat mezi užší tenisovou špičku. Nutno dodat, že se mu to podařilo. 

Bývalá světová jednička momentálně randí s britským miliardářem Alexandrem Gilkesem, jenž stojí za veleúspěšným online aukčním domem Paddle8. Grigor Dimitrov je momentálně single, už to bude totiž rok, co se rozešel se zpěvačkou Nicole Scherzingerovou.