Poslední varování. Murray sepsul matku za sociální sítě

- Radek Štohl

Není nad to mít rodiče, kteří se snaží držet s dobou. Dlouhá léta tak činí rovněž maminka Andyho Murrayho Jude. Jeden z jejích posledních příspěvků na sociálních sítích se však příliš nevydařil, originální pozdrav s fotografií byl zkrácený, do čehož se vložil také samotný bývalý nejlepší hráč světa. „Toto je poslední varování před tím, než tě tady přestanu sledovat," rýpl si veřejně.

Judy Murrayová na začátku týdne přidala na instagram jeden ze svých 200 příspěvků. Jednalo se o fotografii, na které se nacházelo několik kusů stejného ovoce, z nichž se podle jejího popisku „Jak pozdravit řečí mandarinek" mělo jednat o netradiční ukázku. Na místo toho se však dočkala jen veřejného rýpnutí od svého syna Andyho Murrayho. Fotografie se totiž na instagramu ukázala jen částečně.

„Ahoj mami...znovu jsi to udělala. Instagram je vizuální platforma, takže jestli sdílíš fotku s polovičním obsahem výřezu, tak to nebude fungovat...obdržíš méně srdíček a lidé Tě nebudou sledovat," rozepsal se dvojnásobný vítěz Wimbledonu přímo pod příspěvek své maminky. S tím však rozhodně nepřestal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

How to say HELLO in mandarin

Příspěvek sdílený Judy Murray (@judymurray_),Led 13, 2020 v 9:08 PST

„Takhle to akorát vypadá, že na stole je několik rozházených mandarinek... Nerad bych, aby si lidé mysleli, že jsi stará bláznivá ženská. Prosím, snaž se si vést lépe. Tvůj milovaný syn," pokračoval ve druhé polovině své odpovědi. Všemu dodal korunu na závěr. „P.S. Toto je poslední varování před tím, než tě tady přestanu sledovat," dovršil.

Jude vše vzala s nadhledem. Ještě stejný den vydala novou, tentokrát již správnou verzi fotografiie, na které šlo rozpoznat „Hello". K tomu přidala i krátký popisek. „Dobrá. Toto je speciálně pro mého mladšího syna, který pokaždé zdůrazňuje mé nedostatky," dodala na závěr rodinného zpestření.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Ok. So I post part pictures regularly. This is especially for my younger son who always points out my shortcomings. How to say HELLO in Mandarin. ?❤️

Příspěvek sdílený Judy Murray (@judymurray_),Led 14, 2020 v 12:47 PST