WTA

Plíšková představila nového partnera. Nejlepší kombinace, reagovala tenisová kolegyně

- Jan Havlovic

Karolína Plíšková představila na tiskové konferenci nového partnera. Jedním z hlavních sponzorů světové dvojky se stala maďarská společnost MOL. „Fila a MOL, to je nejlepší kombinace,“ reagovala na sociálních sítích Timea Babosová, kterou zmíněné dvě společnosti rovněž sponzorují.

Aktuálně druhá nejlepší tenistka světa vstoupí do nové sezony nejen s novým trenérem Španělem Danielem Vallveredem, ale také s novým partnerem. Michal Hrdlička, manažer Karolíny Plíškové, oznámil na tiskové konferenci novou spolupráci bývalé světové jedničky se společností MOL.

Ropný a plynárenský koncern si přidal do svého tenisového portfolia další hráčku z okruhu WTA. MOL již totiž sponzoruje Maďarku Timeu Babosovou, která příspěvek Karolíny Plíškové na sociálních sítích okomentovala. „Fila a MOL, to je nejlepší kombinace,“ napsala aktuálně 89. tenistka světa. „Přesně,“ zareagovala se smíchem Plíšková.

Sedmadvacetiletá tenistka má pro příští sezonu jasnou motivaci, a tou je zisk grandslamové trofeje. „Nemůžu mít ani jiné ambice než grandslam vyhrát,“ nechala se Plíšková slyšet v nedávném rozhovoru.

Česká jednička zahájí sezonu na oblíbeném podniku v Brisbane, kde bude obhajovat loňský titul.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Do nové sezony s novým partnerem ? Těším se na spolupráci a doufám, že se nám bude společně dařit ✊ #molcesko #cerpacistanice #freshcorner

Příspěvek sdílený Karolina Pliskova (@karolinapliskova),Pro 28, 2019 v 6:16 PST