Krás(k)a k pohledání. Mladenovicová podřídila přípravu v Dubaji

- Radek Štohl

Kristina Mladenovicová zakončila uplynulou sezónu ve velké formě. Na Turnaji mistryň vyhrála čtyřhru, ve finále Fed Cupu dotáhla svoji zemi k triumfu, po kterém se mohla dočkat zaslouženého odpočinku. Nyní se již více jak dva týdny připravuje na nový ročník v Dubaji, kde před závěrečným tréninkem letošního roku stihla také zrelaxovat.

Šestadvacetiletá hráčka to umí na obou pólech. Ve dvouhře se v minulosti ocitla na desáté příčce, ve čtyřhře dokonce byla světovou jedničkou. Zatímco v singlu se propadla na devětatřicáté místo, v deblu je hned za první Barborou Strýcovou.

Své kvality prokázala také ve finále Fed Cupu, na půdě Austrálie získala tři body, zásluhou čehož Francie získala první titul v soutěži od roku 2003. V polovině prosince se ještě zúčastnila turnaje nižší kategorie v Dubaji, kde skončila v semifinále.

Právě ve Spojených arabských emirátech se od té doby připravuje na sezónu 2020, což dokumentovala tréninkem z tvrdého povrchu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

???????

Příspěvek sdílený Kristina Mladenovic (@kristinamladenovic93),Pro 10, 2019 v 9:42 PST

Mladenovicová si však na lukrativním místě dopřává volných hodin bez tenisu. A jak jinak, než se sluncem v zádech a u vody. Během pátečního dne se francouzská hráčka podřídila dalšímu nepříjemnému drilu, mezi kterým se našel i čas na odpočinek.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

When you have a day off and you try to catch up all those tennis hours... ??☀️? #MyDubai

Příspěvek sdílený Kristina Mladenovic (@kristinamladenovic93),Pro 23, 2019 v 8:50 PST

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

☀️?⛱?? Relaxing in between the last ? practices of the year & before the start of a new season #Dubai #home

Příspěvek sdílený Kristina Mladenovic (@kristinamladenovic93),Pro 27, 2019 v 8:27 PST