VIDEO: Serena Williamsová pod taktovkou Mikea Tysona! Jak si Američanka vedla v boxu?

- Michal Hladký

Internetem se šíří video z 19. prosince, na kterém bývalý americký boxer Mike Tyson učí Serenu Williamsovou svému řemeslu. Podle spousty komentářů na sociálních sítí by se Serena mohla tímto sportem živit, zatím to ale nevypadá na to, že by Američanka změnila své primární zaměření.

Američanka Serena Williamsová si zpestřuje přípravu na novou sezónu různými způsoby. Kromě hraní na kurtu si vyzkoušela i box, když trénovala pod dozorem toho nejkompetentnějšího — šampióna těžké váhy Mikea Tysona! 

Americká tenistka svůj původní sport nezapřela, což můžeme vidět na jejím stylu oblékání. Nebudeme si nic nalhávat, viděl někdo někdy někoho v ringu s kšiltovkou a sukní? 

Podle komentářů Sereně nová disciplína šla, dokonce kdyby se jí více věnovala, určitě by uspěla. „Byla by skvělou boxerkou. Dařilo by se jí v každém sportu, na který by sáhla. Je rychlá, silná, odolná, inteligentní... prostě má v sobě všechno," zmínil jeden z komentujících uživatelů na Twitteru.  

 

Mike Tyson má k tenisu blízko. Jeho desetiletá dcera Milan Tysonová tímto sportem žije, v čemž ji její otec náležitě podporuje, a to například tím, že své dceři domlouvá zajímavé sparing partnery. Nepříliš mnoho dívek v Americe se může pyšnit tím, že trénuje například s Julií Putincevovou, hráčkou čtvrté desítky žebříčku WTA.