Bertensová vstoupila do svazku manželského. Vzala si člena svého tenisového týmu

- Jan Havlovic

Kiki Bertensová vstoupila v sobotu do svazku manželského. Světová devítka si vzala Remka de Rijkeho, který v týmu této nizozemského tenistky zastává hned tři funkce. Na svatbě nechyběla Němka Julie Görgesová, další tenistky poblahopřály Bertensové skrze sociální sítě.

Kiki Bertensová prožila v sobotu zřejmě nejkrásnější den svého života. Sedmadvacetiletá tenistka se stala rok od zasnoubení ženou Remka de Rijkeho, ten figuruje v týmu světové devítky v pozici fyzioterapeuta, hitting partnera a kondičního kouče. 

Světová devítka absolvovala náročnou sezonu, během které neměla na plánování svatby příliš mnoho času. „Bylo to náročné, ale hodně mi pomohla rodina,“ libuje si tenistka, která podruhé v řadě zakončila tenisovou sezonu v elitní desítce světového žebříčku. 

Bertensové a de Rijkemu to tak klape jak na kurtu, tak i v osobním životě. „Už týden po zasnoubení jsem měla vybrané svatební šaty,“ přiznala šťastná Bertensová.

Na svatební veselku dorazila i Němka Julia Görgesová. „Neskutečný den. Děkuji, že jsem mohla tyto momenty prožít společně s vámi,“ vzkázala německá tenistka. Bertensové poblahopřáli skrze sociální sítě například Kristina Mladenovicová, Elise Mertensová, Anastasia Pavljučenkovová či Johanna Kontaová.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

?? ❤️30-11-2019❤️ what a day!!?

Příspěvek sdílený Kiki Bertens (@kikibertens),Pro 1, 2019 v 8:22 PST