VIDEO: Trapas na tiskovce! Řekl jste mi Stefanosi? čertil se Zverev

- Filip Lefenda

I to se stává. Když po středeční porážce na Turnaji mistrů předstoupil Alexander Zverev před zástupce médii, jeden z novinářů jej dokonale zaskočil.

„Stefanosi, minulý rok jste zde před námi stál a říkal nám, že…“ zahájil svůj dotaz novinář, kterému německý respondent skočil do řeči. Na otázky totiž odpovídal Alexander Zverev.

 „Řekl jste mi Stefanosi?“ tázal se překvapený Němec, jenž ještě kousal hořkou porážku 3:6 a 2:6, kterou schytal právě od řeckého protivníka.

„Omlouvám se,“ reagoval za Zverevova ironického kroucení hlavou autor přeřeku, který svým nezdarem pobavil alespoň ostatní kolegy v tiskové místnosti a tenisové příznivce po celém světě.

Inu, i mistr tesař se někdy utne.

Zverev si po výhře nad světovou jedničkou Nadalem zkomplikoval porážkou s Tsitsipasem cestu za obhajobou loňského titulu. Postup ze skupiny má však stále ve svých rukou. Pokud dnes porazí jakýmkoliv způsobem Rusa Medveděva, bude v turnaji pokračovat dále. Za předpokladu, že v první páteční dvouhře uspěje již jistý postupující Tsitsipas nad Nadalem, bude mu ke druhému postupovému místu v Agassiho skupině večer stačit i uhraná sada.