Královna es v akci! Čínský fanoušek neměl proti Plíškové šanci

- Jan Havlovic

Karolína Plíšková dopřála v Šen-čenu před Turnajem mistryň velký zážitek jednomu tenisovému fanouškovi. Světová dvojka servírovala a tenisový amatér na druhé straně zkoušel returnovat. Dělové servisy od české tenistky však neměl šanci odehrát. „Míčky byly opravdu rychlé a měly velkou sílu,“ popisoval nevšední zkušenost čínský fanoušek.

Turnaj mistryň začíná až v neděli, a tak mají tenistky v Šen-čenu čas také na aktivity s fanoušky. Karolína Plíšková dopřála ve spolupráci s WTA nevšední zážitek jednomu čínskému tenisovému nadšenci, kterého na tréninkovém dvorci zahltila dělovými servisy.

Královna es, jak si Plíšková přezdívá na základě prvenství v této statistice, tenisového amatéra na druhé straně kurtu vůbec nešetřila. Čínský tenisový fanoušek jen marně zkoušel letící tenisák vůbec zasáhnout.

„Co se právě stalo?“ zíral nevěřícně fanoušek po prvním dělovém servisu. Tenisový experiment sledovala s úsměvem z vedlejší tělocvičny i Ashleigh Bartyová, která byla právě na rotopedu.

Mladý Číňan si vzal na ochranu červenou helmu, nicméně ani ta mu nepomohla míček úspěšně odpálit. „Míčky byly opravdu rychlé a měly velkou sílu. Neměl jsem skoro žádný čas zareagovat. Je to skutečně těžké,“ uznal po netradiční zkušenosti.

Karolínu Plíškovou nyní čekají tenisové povinnosti. V neděli startuje v Šen-čenu Turnaj mistryň pro nejlepších osm tenistek sezony. Kromě Plíšková bude v Číně startovat i Petra Kvitová. Losování skupin proběhne v pátek.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

See how one tennis fan fared against the @karolinapliskova serve ?

Příspěvek sdílený WTA (@wta),Říj 24, 2019 v 3:09 PDT