Zašlete nám životopis, Rogere! Nadalova akademie vtipně popíchla Federera

- Jan Havlovic

Plány Rogera Federera po skončení aktivní tenisové kariéry? Dvacetinásobný grandslamový šampion má již minimálně jednu pracovní pozici jistou – v tenisové akademii Rafaela Nadala. „Rogere, můžete nám, prosím, zaslat váš životopis?“ popíchl twitterový účet Rafa Nadal Academy švýcarského tenistu v souvislosti s nedávným rozhovorem, ve kterém Federer řekl, že by právě v této akademii rád trénoval.

Roger Federer dorazil před třemi lety do tenisové akademie Rafaela Nadala na slavnostní otevření. Zdá se, že by se aktuální světová trojka mohla na Mallorcu, kde tenisové centrum sídlí, brzy vrátit – za účelem tenisových tréninků.

„Chtěl bych předávat po konci kariéry zkušenosti mladým tenistům. Rád bych spolupracoval s tenisovou akademií Rafaela Nadala,“ citují Federera webové stránky essentiallysport.com.

Slov osmatřicetiletého švýcarského tenisty vtipně využili zástupci twitterového účtu Rafa Nadal Academy by Movistar. „Zdravíme, Rogere! Můžete nám, prosím, zaslat váš životopis? Jak jste na tom se španělštinou? Děkujeme,“ stojí v tweetu, který měl velký úspěch.

„Jsem si jistý, že pan Nadal vám může dát na tohohle žadatele o práci dobré doporučení,“ dodal v komentářích jeden z diskutujících.