Peschkeová hodlá pokračovat i v příští sezoně! Podle spekulací má novou parťačku

- Jan Havlovic

Květa Peschkeová hodlá nastupovat na okruhu WTA i v příští sezoně, v níž jí bude 45 let. Informaci přinesl nizozemský tisk, podle kterého si Peschkeová našla i novou parťačku. Údajně se rozchází s Američankou Nicole Melicharovou a od nového kalendářního roku bude nastupovat s Nizozemkou Demi Schuursovou.

Matadorka Květa Peschkeová se pohybuje na profesionální tenisové scéně již dlouhých 21 let. A končit podle posledních informací nehodlá! Čtyřiačtyřicetiletá tenistka specializující se na čtyřhru má v plánu nastupovat i v příští sezoně, v níž jí bude 45 let.

S touto informací přišel nizozemský tisk, podle kterého má Peschkeová domluvenou i novou parťačku. Česká deblistka nastupovala poslední dvě sezony s Američankou Nicole Melicharovou, tu má nahradit šestadvacetiletá Demi Schuursová.

Nizozemská hráčka hrála v letošní sezoně s Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou, která má podle spekulací ukončit tenisovou kariéru a chce založit rodinu.

Čtyřiatřicetiletá Grönefeldová se rozloučí s aktivní tenisovou kariérou na blížícím se Turnaji mistryň, kam se společně s Demi Schuursovou s největší pravděpodobností kvalifikují. Německo-nizozemská dvojice totiž drží v žebříčku „Race to Shenzhen“ postupové osmé místo.

Peschkeová nastupovala v minulosti také s Grönefeldovou. Česko-německá dvojice byla velmi úspěšná, když společně ovládla na okruhu WTA tři turnaje – v Linci, Bruselu a Paříži.