Kvitové gratuloval i Petr Čech! Přivez domů trofej, vzkázala fotbalová legenda

- Jan Havlovic

Petra Kvitová se stala šestou jistou účastnicí Turnaje mistryň, který se uskuteční poprvé v čínském Šen-čenu. Světové sedmičce gratuloval k zajištění účasti na prestižním turnaji pro osmičku nejlepších hráček roku také Petr Čech. „Doufám, že se ti bude dařit a přivezeš domů trofej,“ vzkázala česká fotbalová legenda.

Petra Kvitová si zahraje na turnaji pro osm nejlepších hráček roku již posedmé v kariéře. Devětadvacetiletá tenistka získala jistotu účasti na Turnaji mistryň díky víkendové výhře Australanky Bartyové nad Nizozemkou Bertensovou na turnaji v Pekingu.

Aktuální světová sedmička byla v pondělí oficiálně představena jako šestá účastnice letošního Turnaje mistryň, když ve startovním poli doplnila další Češku Karolínu Plíškovou. K úspěchu pogratuloval Petře Kvitové i její krajan Petr Čech prostřednictvím instagramového účtu WTA.

„Ahoj Petro. Chtěl bych ti pogratulovat k postupu na Turnaj mistryň. Doufám, že budeš mít úspěšný turnaj. Věřím, že se ti bude dařit a přivezeš domů trofej. Budu držet palce,“ popřál Čech, kterého pojí vřelý přátelský vztah s dalším známým českým tenistou – Radkem Štěpánkem.

„Ahoj Petře. Moc děkuji za video a povzbuzující slova. Doufám, že budu hrát v Šen-čenu dobrý tenis. Měj se krásně,“ vzkázala Kvitová v krátkém videu.