Laver Cup: Návrat do Spojených států! Hrát se bude v hale NHL

- Radek Štohl

Jakmile skončil letošní Laver Cupu, tak bylo oznámeno dějiště čtvrtého ročníku. V olympijské sezóně bude tuto soutěžit hostit americký Boston. Konkrétně se během posledního víkendu měsíce září příštího roku bude hrát v Aréně TD Garden.

Vše odstartovalo v Praze. Ačkoliv se spekulovalo, že oba výběry k zápasům nebudou přistupovat na sto procent, tak hned během úvodního dne byly podobné pochyby zažehnány. Naopak dalším ročníkům daly velký závazek.

Aby vše bylo pokud možno co nejspravedlivější, tak se oba týmy střídají v pořádání. Podruhé se toho ujalo Chicago, zatím posledním dějištěm byla švýcarská Ženeva, která sledovala potvrzení nadvlády Evropanů.

Čtvrtá událost se tak znovu bude konat na domácí straně Výběru světa. Jelikož rok 2020 bude kvůli olympijským hrám pořádně nahuštěný, tak i zásluhou toho a menšího času na cestování se rozhodlo o dalším pořadatelství ve Spojených státech amerických, přičemž za místo konání byl vybraný Boston.

Zápasy se uskuteční v Aréně TD Garden, která je především známa fanouškům hokeje. Své utkání zde hrává Boston Bruins, hala pojme bezmála 20 000 diváků. Následující ročník se odehraje v rozmezí 25. až 27. září 2020.