Wozniacká míří na akademickou půdu! Za spolužačku má bývalou parťačku Šafářové

- Jan Havlovic

Caroline Wozniacká a další tři tenistky z okruhu WTA budou studovat na Harvard Business School! Bývalá světová jednička byla přijata do speciálního programu pro profesionální sportovce z několika různých sportovních odvětí. Kromě Wozniacké bude na prestižní univerzitní adrese studovat také Bethanie Matteková-Sandsová, bývalá parťačka Lucie Šafářové.

Wozniacká, Matteková-Sandsová, Kingová a Petkovicová. Jména čtyř nových studentek Harvard Business School. Aktivní tenistky z okruhu WTA byly přijaté do speciálního programu této prestižní univerzity, který je zaměřený na základy obchodu.

Vybrané hvězdy z NBA, WNBA, MLS, NFL, NWSL, NHL a právě WTA budou získávat během následujícího semestru nové znalosti v oblasti obchodu a připravovat se na život po ukončení aktivní sportovní kariéry.

„Být přijata na Harvard Business School je pro mě splněným snem,“ lebedila si Caroline Wozniacká na Instagramu v mikině s logem nové univerzity.

Spolužačkou bývalé singlové světové jedničky bude bývalá královna ženského deblu – Američanka Bethanie Matteková-Sandsová. „Za příležitost učit se o těch nejlepších lidí z businessu jsem nesmírně ráda,“ pochvaluje si bývalá tenisová parťačka Lucie Šafářové.