Nový přítel Azarenkové? Běloruska si nabrnkla mexického mladíčka!

- Michal Hladký

Viktoria Azarenková sice vypadla na US Open již v prvním kole, zachránil ji však debl, ve kterém si dnes večer zahraje se svou parťačkou Bartyovou semifinále. Prodloužení svého pobytu v New Yorku si třicetiletá tenistka užívá podle všeho náramně, doprovod ji totiž dělá o devět let mladší Lobo Humberto Guerra!

Humberto překvapil sledující na svém instagramovém profilu několika fotkami a videi s Azarenkovou, na kterých bylo jasně vidět, že o obyčejné přátelství nepůjde. Běloruska si v luxusní newyorské restaurací vyměnila s mladíkem, jenž vyrůstal v jedné z nejbohatších mexických rodin, několik letmých polibků na tvář.

Kdo vlastně je Lobo Humberto Guerra? O Mexičanovi se toho zase tolik neví, byť je jasné, že k tenisu má vztah vřelý. Na okruhu ITF nastoupil ke třem singlovým duelům, ani v jednom z nich však neuhrál jediný set.

Mexicko-běloruský pár si zpočátku nejspíš neuvědomil, že se videa dostanou k široké veřejnosti. Novina se šíří velmi rychle, kvůli čemuž se začala upínat pozornost i na dosud neznámého mexického tenistu. Ten na to zareagoval po svém, dané záznamy ze svého instagramového účtu smazal, načež si ho nastavil jako soukromý.

Vztahy v životě jednačtyřicáté hráčky světového žebříčku nikdy nebyly úplně ideální. V letech 2012 až 2014 chodila s americkým muzikantem Stefanem Gordym (člen ex-dua LMFAO – pozn. red.). Následně si našla bývalého hokejistu a golfistu Billyho McKeaguea, s nímž měla v roce 2016 syna Lea.

Bohužel i tentokrát se našel zádrhel, jenž Azarenkové pořádně zkomplikoval život. Po Wimbledonu roku 2017 se s ní její přítel rozešel, což doprovázely spory ohledně péče o malého Lea, které, bohužel, stále přetrvávají.