Strýcová září na kurtu i mimo něj! Dostala se na obálku módního časopisu

- Jan Havlovic

Barbora Strýcová vybojovala na letošním Wimbledonu největší úspěch dosavadní tenisové kariéry. Nyní se může třiatřicetiletá tenistka pyšnit dalším menším osobním úspěchem. Dostala se totiž na obálku českého vydání uznávaného módního magazínu Elle!

Před měsícem slavila Barbora Strýcová triumf v All England Clubu, kde na nejslavnějším turnaji světa získala ve čtyřhře premiérový grandslamový titul. Mediální pozornost o třiatřicetiletou tenistku z Plzně rázem výrazně vzrostla.

Aktuální světové jedničce se ozvala i česká redakce uznávaného módního magazínu Elle s žádostí o rozhovor. Strýcová souhlasila a stala se rovnou hlavní tváří zářijového vydání tohoto časopisu. „Barbora Strýcová. Simply the best. Příběh vítězství, na které čekala celý život,“ stojí na titulní stránce.

Barboře Strýcové se nyní daří jak na kurtu, tak i mimo něj. Nejlepší deblistka současnosti je v těchto dnech v americkém Cincinnati, kde bojuje o další trofej. S parťačkou Tchajwankou Sie postoupily ve čtyřhře již do čtvrtfinále.