Tajná láska wimbledonské šampionky. Halepová randí s rumunským milionářem

- Jan Vojkůvka

Štěstí ve hře, neštěstí v lásce. Staré rčení sice často platí, ale nelze ho aplikovat vždy. Své o tom ví Rumunka Simona Halepová, jež prožívá štěstí nejen na sportovním poli, ale také v osobním životě. Jejím vyvoleným je rumunský milionář Toni Iuruc.

Jak se podařilo odhalit rumunským novinářům, Halepová randí se svým bohatým krajanem, který přihlížel také triumfu své milé ve slavném All England Clubu.

Ačkoliv si Halepová své soukromí hlídá, po vítězství ve Wimbledonu se kolem ní v její zemi znovu vyrojil obrovský zájem. Bývalá světová jednička a vítězka Roland Garros se dostala opět na titulní stránky místních plátků a na každém kroku ji sledovali fotografové nejrůznějších deníků.

Těm se podařilo zachytit Halepovou spolu s Iurucem na luxusní večeři v Bukurešti, kam byli pozvání i rodiče rumunské tenistky. Dle deníku ProSport odcházela z večeře ruku v ruce se svým protějškem, s nímž byla zachycena také fotografem z webu Click.ro na pláži v Mamaie. Tam ji paparazzi zachytili při polibku s Iurucem, a ze spekulací se rázem stalo odhalení tajné lásky.

Podle zjištění ProSport byl Iuruc s Halepovou během celého pobytu ve Wimbledonu a podporoval ji nejen při zápasech, ale také při trénincích a dokonce se dostal na tradiční večeři šampionů.

Recept na úspěch rumunské tenistky na londýnské trávě je tak prostý. Halepová se zamilovala a své štěstí přetavila v premiérový triumf na nejslavnějším tenisovém turnaji světa.