Tchajwanka Sie pobavila fanoušky s mobilem v ruce. Je výborná, všechno bere lehce, říká Strýcová

- Jan Havlovic, Marek Bartošík

PŮVODNÍ ZPRAVODAJSTVÍ Z PAŘÍŽE: O zatím jeden z nejvtipnějších momentů letošního Roland Garros se postarala Tchajwanka Sie Su-wej. Deblová parťačka Barbory Strýcové se dostala po prohrané výměně v zápase proti Němce Petkovicové až k tribuně. Jeden fanoušek měl na reklamním banneru položený telefon, Sie si jej vzala do ruky a zahrála, že telefonuje.

I během dramatického třísetového tenisového zápasu je čas na telefonování. Přesvědčila o tom Tchajwanka Sie Su-wej, která během výměny v zápase proti Němce Andree Petkovicové sáhla po telefonu jednoho z přítomných fanoušků.

Sie zahrála, že telefonuje a úsměvný moment se stal rázem hitem mezi fanoušky na sociálních sítích.

Na inkriminovaný moment jsme se v Paříži zeptali Barbory Strýcové, deblové parťačky tchajwanské tenistky. „O tom incidentu jsme se nebavily. Asi ji to rušilo. Ona je výborná, všechno bere lehce,“ reagovala Strýcová.

„Sedíme si na kurtu i mimo něj. Znám ji od juniorek. Čím víc zápasů hrajeme, tím víc se poznáváme,“ pochvaluje si česká tenistka spolupráci s Tchajwankou. Společnými silami postoupily na Roland Garros ve čtyřhře již do osmifinále.