Nadal nebude mít radost. Unikly další informace z jeho plánované svatby

- Jan Vojkůvka

Rafael Nadal už v únoru prokázal, nakolik je znechucený z toho, že byly na veřejnost vyneseny informace o jeho blížící se svatbě. Své rozhořčení dal najevo i při jednom z rozhovorů, kdy řekl, že ho otázky ohledně svatby obtěžují a nechce o ní mluvit. A ani nyní nebude nejspíš jásat radostí. Na veřejnost totiž prosákly další střípky z plánovaného sňatku.

Španělský tenista si pečlivě hlídá své soukromí a nemá rád, pokud mu do něj někdo šťourá. To však nebrání španělským novinářům v tom, aby se po žhavých novinkách dál pídili. A zdroje, které rády promluví, jsou i v Nadalově okolí.

Jak zjistil deník Telecinco, svatba Rafaela Nadala s přítelkyní Marií Franciscou, přezdívanou Xisca, proběhne už v červnu a přihlížet jí bude na 600 hostů. O jejich chuťové pohárky se přitom bude starat jeden z nejpovolanějších – držitel tří michelinských, šéfkuchař Quique Dacosta.

Původní informace deníku ¡HOLA! hovořily o tom, že se Nadal ožení až na podzim.

Španělský tenista v současnosti hraje turnaj v Římě, kde by rád získal svou první trofej v sezoně. Prozatím se mu na oblíbené antuce příliš nedaří a na turnajích v Monte Carlu, Barceloně a Madridu vypadl shodně v semifinále.