Siniaková odtajnila plán antukové sezony! Kam světová deblová jednička zavítá?

- Jan Havlovic

Kateřina Siniaková je v plné přípravě na blížící se antukovou sezonu. Světová jednička ve čtyřhře nyní na vlastních webových stránkách zveřejnila seznam turnajů, na kterých bude před French Open startovat. Česká fedcupová reprezentantka nebude chybět na J&T Banka Prague Open.

Dvaadvacetiletá Kateřina Siniaková nezažila úplně ideální první část letošní tenisové sezony. Mladá tenistka dlouho čekala na premiérovou výhru v prvním kole turnaje WTA, která přišla až v polovině února v Dubaji. Na turnajích v Indian Wells a Miami však vyhrála pouze jedno utkání, a tak již jistě netrpělivě vyhlíží přechod na oblíbenou antuku.

Siniaková nyní zveřejnila na vlastních webových stránkách turnajový plán na další dva měsíce. Světová deblová jednička zahájí antukovou sezonu v Istanbulu, který běží souběžně s nabitým turnajem v německém Stuttgartu.

O týden později se Siniaková představí před domácími fanoušky na J&T Banka Prague Open, kde bude obhajovat loňské čtvrtfinále. Poté budou následovat dva velké turnaje v Madridu a v Římě.

Hrdinka loňského fedcupového finále zakončí přípravu na grandslamové French Open turnajem v německém Norimberku, kde v loňském roce došla do semifinále.