Dějiště čtvrtého ročníku Laver Cupu odhaleno? Informaci vypálil do světa hokejový tým

- Jan Havlovic

Čtvrtý ročník tenisové soutěže Laver Cup se uskuteční podruhé v jeho historii v zámoří. Hostitelským městem bude s největší pravděpodobností Boston! Pořadatelé informaci oficiálně nepotvrdili, do světa se dostala díky twitterovému účtu hokejového týmu Toronto Maple Leafs.

V tomto roce bude Laver Cup hostit švýcarská Ženeva. Další ročník se dle očekávání stěhuje zpět za Atlantik, dlouho však nebylo jasné, do jakého města. S velkou pravděpodobností to bude americký Boston!

Pořadatelé zatím nic oficiálně nepotvrdili, avšak indicie vedou právě k bostonské TD Garden. Právě v útrobách hokejovém stánku týmu Boston Bruins se připravovali na utkání prvního kola play off NHL hráči Toronta Maple Leafs.

Twitterový účet tohoto týmu zveřejnil z rozcvičky na Twitteru tři fotky a na jedné zřejmě nechtěně vypustil do světa velkou tenisovou bombu. Na LED obrazovkách totiž svítil nápis „Vítejte – Laver Cup – Boston 2020“, který zřejmě pořadatelé pouze testovali. Podobné nápisy se poté objevily i přímo v hale s kapacitou pro necelých dvacet tisíc diváků.

„Nejsem si jistý, jak se tohle mohlo stát, ale stalo se,“ divil se absurdní shodě náhod uznávaný novinář Ben Rothenberg.

Vše tak nasvědčuje, že se v pořadí čtvrtý souboj nejlepších hráčů týmů Evropy s tenisty výběru světa uskuteční právě v Bostonu!